Menü
Előregyártott vasbeton szerkezetek
Üzemünk egyedi megrendelésre készít vasbeton elemeket. E folyamat során a kezdettől egészen a beépítésig kísérjük végig és támogatjuk ügyfeleink elképzeléseit.
Tervezés
Tervezés
Örömmel állunk rendelkezésükre tervezési javaslatainkkal, az elképzelt épülethez komplett gyártmánytervet és 3D-s modellt készítünk ügyfeleinknek, amennyiben az elemek gyártmánytervezését is tőlünk rendelik meg. Az előregyártott vasbeton szerkezeti elemek gyártmánytervezése során olyan elemek készülnek, melyek minden tekintetben megfelelnek a Megrendelő igényeinek, a hatályos szabványoknak és előírásoknak.
Gyártás
Gyártás
A gyártmánytervek alapján elkészítjük a szükséges elemeket, legyen szó bármilyen kéreg- vagy más födémről, pillérről, szelemenről, gerendáról, támfalelemről, kehelyről. Üzemünk csak első osztályú, CE jelölésű termékekkel foglalkozik, és alkalmas bármilyen, a hazai tervezői gyakorlatban előforduló elem elkészítésére.

A közeljövőben tervezzük különböző látszóbeton tereptárgyak, forgalomterelő, parkolásgátló járdaelemek és más, köztéri eszközök, műtárgyak készítését is.
Szállítás
Szállítás
Amennyiben megrendelőink kérik, az általunk legyártott elemeket saját gépparkunkkal – szállítójárművek, daruk – a helyszínre szállítjuk. A megrendelt elemeket ügyfeleink szállítással és szállítás nélkül is kérhetik.
Szerelés
Szerelés
Külön kérésre vállaljuk az általunk gyártott elemek vonatkozó szabványoknak megfelelő, első osztályú szerelését, összeállítását.