Menü
A GRABARICS DEKORBETON SZOLGÁLTATÁSAI
Küldetésünk, hogy szoros együttműködéssel az ügyfeleink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük, bővítjük termékeink és szolgáltatásaink körét, ügyfeleink igénye szerint. Célul tűztük ki, hogy a betontermékek iránti - egyre erősödő - piaci keresletet kihasználva standard és egyedi, exkluzív termékekkel legyünk jelen a piacon. Forduljon hozzánk bizalommal!
Tervezés
Tervezés
Teljeskörű tervezést és tanácsadást biztosítunk. Igény esetén megtervezzük a homlokzatokat, burkolatkiosztást, részletterveket készítünk speciális feladatok megoldásához.
Design
Design
Formatervező és belsőépítész kollegáink segítségével segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb anyagot, színt és felületet az ön elképzeléséhez igazodva.
Szállítás
Szállítás
A szállításban is segítséget nyújtunk, a csomagoláson át a helyszínre érkezésig.
Kivitelezés
Kivitelezés
Saját gyártású termékeinket az elkészítés után be is építjük, legyen szó burkolásról vagy homlokzatépítésről.
Innováció
Innovatív megoldásokat kínálunk a dekor- és látszóbeton széleskörű alkalmazására az építészet ésbelsőépítészet minden területén. A termékgyártás Hevesen, a Grabarics Cégcsoport vasbeton előregyártóüzemében történik.
A beton az egyetlen olyan anyag, amely az élet minden területén megállja a helyét: felhasználási lehetőségesokrétű és kihívásokkal teli, mely izgalmas életterek létrejöttét teszi lehetővé. A beton könnyen formálható,rendkívül tartós anyag. Az öntéses technológia óriási tervezői szabadságot kínál, a folyamatosan fejlődőés változó speciális adalékoknak, felületkezelési, csiszolási és színezési metódusoknak köszönhetően pedigegyre komolyabb szerepet követel magának mind az építészet, mind a belsőépítészet területén.
Célunk, hogy a beton sokszínűségét kihasználva, egyedi elképzelések megvalósításán túl, folyamatosanbővítsük termékpalettánkat.
Gyakorlatilag bármit megvalósítunk, amit partnereink megálmodnak: legyen szó akár egyedi homlokzatimegoldásokról, belső terek és szállodalobbi kialakításról, padlóburkolatokról, speciális térburkolatokról vagyakár utcabútorokról.
Az elképzelések pontosítása érdekében konzultációval állunk partnereink rendelkezésére, a felmerülőkérdésekre készséggel válaszolunk akár írásban, telefonon vagy személyes találkozó keretében.
A GRABARICS ÁLTAL GYÁRTOTT BETON TERMÉKEK TULAJDONSÁGAI
A beton különleges adottságai révén könnyen felveszi az öntőforma mintázatát, felületének minőségét, magában hordozva a variációs lehetőségek szinte végtelen tárházát. Lehet természetes lyukacsos, vagy mesterségesen strukturált felületű, színezett.
A gyártási technológiának köszönhetően paneleinken változatos felületi mintázatok érhetők el lenyomat formájában.
Rendkívül tartós és masszív.
A saját fejlesztésű, nagy teljesítőképességű, különleges összetételű beton (UHPC) felületkezelésének köszönhetően ellenáll a víz hatásának és a korróziónak.
Kopásálló, fagyálló, csúszásmentes felületet biztosít.
Modern, utánozhatatlan megjelenés.
Kültéri burkolatként és beltéri látvány felületeken is alkalmazható.
Felületén mikro repedések, színárnyalat eltérések, foltosodások előfordulhatnak, melyek a beton természetes jellemzői.
A beton kiváló alternatívája a természetes kövek, pl. a márvány, mészkő vagy gránit használatának.