Menü
2019. 11. 28
Rohamosan fejlődik a GVB
Mióta hevesi vasbeton előregyártó üzemünkben 2019 tavaszán beüzemeltük a betonacél-gyártó gépsort, nemcsak a Grabarics Kft. összes monolit vasbeton-szükségletét tudjuk innen szállítani, de az üzemben készülő elemekhez is innen biztosítjuk a betonacélt.
Rohamosan fejlődik a GVB

 

Ez azonban csak a kezdet volt. Egy 8 tonnás targonca mellett időközben üzembe állt 5 db híddaru is, illetve megépült a 25 m átfogású, 100 m hosszú kültéri darupálya is az elkészült elemek tárolására, mozgatására, ami látványos eleme a fejlesztéseknek.

Mindeközben a sablonpark is jelentősen bővült.  Már működik négy, 12x3 méteres falelemek gyártására szolgáló billenőasztal, és munkatársaink használatba vették az új lépcsősablont is. Egy, akár 42 méter hosszúságú, feszített gerendák gyártására szolgáló sablont szintén beállítottunka a termelőeszközök sorába.

Alaposan megváltoztatta az üzem arculatát, hogy egy nagy, 22x100 méteres fedést kaptak az eddig kültéren működő gyártósorok, amely nemcsak a kollégáknak tett jót, de az itt készülő elemek is megfelelő körülmények közé kerültek.

A fejlesztések nemcsak az üzem működését és lehetőségeit bővítették, de a munkavállalóknak is nagyon jót tettek. Nemcsak, mert kevesebbet kell ázni-fázni, hanem mert egy olyan munkahelyre, ami fejlődik, szinte naponta bővül, sokkal nagyobb öröm bejárni. Mindez a teljesítményen, sőt, már a piaci ismertségen is tetten érhető.

Dr. Perjés Zoltán vezetésével a hevesi vasbeton előregyártó üzem munkatársai összetartó, hatékony brigáddá kovácsolódtak, az elvégzett munkájuk egyre több elismerést vált ki, az üzemre már felfigyelt a szakma. A végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően olyan dolgokat is meg tudnak valósítani, amit más, hasonló üzemek nem biztos. Összességében ez egy sikertörténet. Ütőképes, jó csapat állt itt össze emberekből, technológiából és stratégiából, aki egy kis időt eltölt náluk, ezt maga is tapasztalhatja, láthatja, érezheti. Dr. Perjés Zoltánnal az Építőfórum készített interjút, melyet a Monitorban is olvashatnak.

Rohamosan fejlődik a GVB
  • 2022. 05. 23
    2022. április 27-én felkerült a bokréta a fővárosi Visegrádi utcában lévő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új székházára. A 2020 májusában kezdődött kivitelezést a Grabarics Kft. végzi. A Visegrádi utcai telephelyen jelenleg 7500 négyzetméteren működik az NMHH épülete, amely az új létesítménnyel közel 15000 négyzetméterre bővül.
  • 2022. 05. 23
    Zöldmezős beruházással több százmillió forintból épül a Magyar Posta új logisztikai depója Veszprémben. Az új üzemcsarnokot a Grabarics Kft. építi, melynek alapkövét március 22-én tették le a bakonyi megyeszékhelyen. A depó bruttó alapterülete mintegy 5500 négyzetméter.
  • 2022. 02. 03
    A Szentkirályszabadja Szellemváros területén megépülő csarnok előregyártott vasbeton vázszerkezetének gyártmánytervezését, gyártását, helyszínre szállítását és szerelési munkáit a Grabarics Vasbeton végzi.
  • 2021. 12. 20
    A Grabarics Vasbeton ötödik éves termelését kezdi meg 2022 tavaszán. Az eltelt évek bizony sok-sok szakmai tapasztalatot hoztak a GVB számára. Mára elmondhatjuk, a futó projektek száma és volumene alapján az előregyártó üzem gyorsütemben, töretlenül fejlődik, ez pedig rendre új kihívások elé állítja a társaságot. A csapatnak van mire büszkének lennie, hiszen a hevesi üzem 2021-ben már több mint 30 projekt megvalósításában vett részt.
  • 2021. 12. 20
    Minden kedves partnerünknek és kollégának ezúton is köszönjük a haladást szolgáló együttműködést és a Grabarics cégcsoport iránt tanúsított töretlen bizalmat!