Menü
2020. 12. 22
Egymás mellett és nem egymás alatt dolgoznak
A Grabarics Vasbeton munkatársai újra és újra, nehéz helyzetekben is bizonyítják, hogy erős, összetartó, világos, pozitív jövőképpel rendelkező csapat. Munkáik sorát nézve, erre meg is van minden okuk.
Egymás mellett és nem egymás alatt dolgoznak

 

Véghajrához ért a szegedi PICK csarnok szerkezetépítése, amelynél az előregyártott elemek jelentős része a hevesi üzemből származik. Dolgoztak többek között Pátyi Ipari Park területén, ahol a 2017-18-ban kivitelezett G-X jelű csarnoképület két további épületrésszel bővült: egy 3600 négyzetméteres G-IX jelű épülettel, valamint egy 6600 négyzetméteres H-XI jelű épülettel. Az épületszerkezet összeállítása egy 100 tonna teherbírású lánctalpas daru segítségével történt. Emellett az Egri Ipari Parkban építettek egy csarnokot, de nem maradhat ki a sorból a székesfehérvári Amplio vállalat létesítménye sem. Dr. Perjés Zoltán, a Grabarics Vasbeton hevesi gyárának igazgatója lapunknak külön kiemelte, fontos, hogy az őt magát is próbatételek elé állító helyzetekben tud kire, kikre támaszkodni házon belül. A 2020-as év egyértelműen megmutatta a GVB szellemiségét. „A vezetőktől, alvállalkozóktól és minden munkatársunktól nagyfokú együttműködést, támogatást tapasztalok. Mindenki teszi a dolgát – nem is rosszul. Szerencsére van bőven feladatunk”.

 

  • 2022. 05. 23
    2022. április 27-én felkerült a bokréta a fővárosi Visegrádi utcában lévő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új székházára. A 2020 májusában kezdődött kivitelezést a Grabarics Kft. végzi. A Visegrádi utcai telephelyen jelenleg 7500 négyzetméteren működik az NMHH épülete, amely az új létesítménnyel közel 15000 négyzetméterre bővül.
  • 2022. 05. 23
    Zöldmezős beruházással több százmillió forintból épül a Magyar Posta új logisztikai depója Veszprémben. Az új üzemcsarnokot a Grabarics Kft. építi, melynek alapkövét március 22-én tették le a bakonyi megyeszékhelyen. A depó bruttó alapterülete mintegy 5500 négyzetméter.
  • 2022. 02. 03
    A Szentkirályszabadja Szellemváros területén megépülő csarnok előregyártott vasbeton vázszerkezetének gyártmánytervezését, gyártását, helyszínre szállítását és szerelési munkáit a Grabarics Vasbeton végzi.
  • 2021. 12. 20
    A Grabarics Vasbeton ötödik éves termelését kezdi meg 2022 tavaszán. Az eltelt évek bizony sok-sok szakmai tapasztalatot hoztak a GVB számára. Mára elmondhatjuk, a futó projektek száma és volumene alapján az előregyártó üzem gyorsütemben, töretlenül fejlődik, ez pedig rendre új kihívások elé állítja a társaságot. A csapatnak van mire büszkének lennie, hiszen a hevesi üzem 2021-ben már több mint 30 projekt megvalósításában vett részt.
  • 2021. 12. 20
    Minden kedves partnerünknek és kollégának ezúton is köszönjük a haladást szolgáló együttműködést és a Grabarics cégcsoport iránt tanúsított töretlen bizalmat!