Menü
2018. 07. 20
Dekorbetonnal erősít a hevesi vasbeton előregyártó üzem
A közeljövőben dekorbetonnal kapcsolatos szolgáltatásokat, termékeket is kínál majd a Grabarics Építőipari Kft. hevesi betonüzeme (GVB)
Dekorbetonnal erősít a hevesi vasbeton előregyártó üzem

 

A cég vezetői úgy gondolják, hogy a dekorbeton „világa” kifejezetten nagy jövő előtt áll, mind technológiai, mind pedig üzleti értelemben, és szeretnének ennek a jövőnek aktív részesei lenni. Különböző burkolóelemek, egyedi megrendelésre készülő tárgyak és sorozatban gyártott termékek is készülnek majd Hevesen, a választék és a technikai lehetőségek is folyamatosan fejlődnek. Az új üzletág műszaki vezetője Szarvák Csaba, aki már 2011-től részt vesz a dekorbetonhoz köthető anyagtechnológiai, gépészeti, formálási kutatásokban, kísérletekben. A szakember munkájának része a kísérletezés, az újdonságok létrehozása is.

Dekorbetonnal erősít a hevesi üzem_Építéstechnika

 • 2020. 06. 26
  A Grabarics Építőipari Kft. vasbeton előregyártó üzeme, a Grabarics Vasbeton nyerte el a szegedi PICK Aréna Szeged multifunkcionális sportközpont komplett előregyártott szerkezetének gyártását és helyszíni szerelését. A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra épülő, teljeskörűen akadálymentesített aréna 8300 nézőt befogadására lesz alkalmas, ahol nemcsak sportrendezvényeket rendezhetnek, hanem tökéletes helyszíne lesz koncerteknek, kiállításoknak.
 • 2020. 04. 09
  A szegedi sportuszoda szerkezetépítési munkálatai a rácsos főtartóelemek beemelése után elérték a legmagasabb pontot, ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett az építkezés. A FINA előírásoknak is megfelelő sportuszoda előregyártott vasbeton szerkezeteit a Grabarics Vasbeton gyártotta hevesi vasbeton előregyártó üzemében.
 • 2020. 03. 31
  A beruházás keretében új épületszárnnyal bővült a kórház, melynek homlokzatára a dekorbeton elemeket a Grabarics Vasbeton gyártotta. Az építés időszaka alatt mindvégig működött a régi épületben az összes fekvő betegosztály, az összes járóbeteg szakrendeléssel együtt.
 • 2020. 03. 20
  A kivitelezésben a hatékonyság, a gyors és minőségi munka szinte mindig az elsődleges szempontok között szerepelnek, ezek megvalósításához az előregyártott betonelemek a legjobb megoldások közé tartoznak.
 • 2020. 03. 11
  A lakótömbök a Grabarics Development fejlesztőcég beruházásában, a Grabarics Kft. kivitelezésével készülnek. Az előregyártott vasbeton elemeket a Grabarics Vasbeton gyártja a cégcsoport hevesi vasbeton előregyártó üzemében, a helyszíni daruzás saját tulajdonú SAEZ toronydarukkal történik, melyeknek egyúttal a Grabarics Kft. kizárólagos hazai disztribútora.